Foto: Nova.rs/Miodrag Dimitrijević

Susret legendi srpskog tenisa.

Grafika: Slađana Đermanović

Novak Đoković je odradio trening sa belgijskim teniserom Davidom Gofanom, a treningu je prisustvao i Nenad Zimonjić, nekadašnji najbolji teniser u dublu na svetu.

PROČITAJTE JOŠ

Srpski teniser će u četvrtom kolu Vimbldona igrati protiv Holanđanina Tima van Rajthovena, a termin meča još nije poznat. Susret sa Gofanom je moguć u polufinalu turnira.

Novak je nakon treninga sa Belgijancem ostao da prebacuje i sa Zimonjićem, koji je bio u njegovom boksu na prošlom meču. Ceo trening prošao je pod budnim okom Gorana Ivaniševića.

Duel Đokovića i Van Rajthovena na Vimbldonu biće njihov prvi međusobni, a Holanđanin igra sjajno na travi.

On je u prethodna tri kola pobedio Argentinca Delbonisa, Amerikanca Opelku i Gruzijca Nikoloža Basilašvilija i tako nastavio niz pobeda na travi.

Na Vimbldon je došao nakon osvajanja turnira u Hertogenbošu gde je u polufinalu pobedio Feliksa Ože-Alijasima pa zatim u finalu najboljeg igrača sveta, Danila Medvedeva.

Foto:Nova.rs/Miodrag Dimitrijević
Foto: Nova.rs/Miodrag Dimitrijević
Foto: Nova.rs/Miodrag Dimitrijević

Prijatelj specijala MaxBet.

Vimbldon možete pratiti na kanalu Sport Klub uz SBB ili ukoliko još uvek niste korisnik SBB usluga – putem EON aplikacije uz EON Mini paket van SBB mreže preko bilo kog interneta u Srbiji. EON Mini dostupan je za 1.299 dinara, bez ugovorne obaveze u narednih 30 dana.

BONUS VIDEO Đoković pred Vimbldon: Nadam se da ću daleko dogurati 

Pratite nas i na društvenim mrežama: Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar