Foto: EPA-EFE/SEBASTIEN NOGIER

Srpski teniser je u subotu stigao u Monaku i odmah objavio fotografiju.

Novak Đoković je doputovao  u Monte Karlo gde će se takmičiti na mastersu od 8. do 16. aprila.

PROČITAJTE JOŠ

Novak je sa čitavim timom doputovao u kneževinu, a onda ubrzo objavio i fotografiju nakon odrađenog treninga.

Sa njim su bili gotovo svi članovi tima. Marko Paniki, kondicioni trener, Klaudio Cimalja, novi fizioterapeut od ove godine, Edoardo Artaldi, menadžer tenisera, te Karlos Gomez-Erera, stalni sparing partner i deo stručnog štaba.

Naravno na fotografiji je i prvi trener Goran Ivanišević, a sva šestorica su pozirala ispred natpisa Monte Karlo.

Đoković će se upravo ovde pripremati za sezonu na šljaci, a ove terene odlično poznaje jer je često tu radio pripreme za turnire koji se igraju u Evropi.

Novak će od ponedeljka biti opet prvi igrač sveta nakon što je u polufinalu turnira u Majamiju Janik Siner savladao Karlosa Alkaraza posle preokreta.

zaista postoji specijalna veza između Monte Karla i Đokovića, i zbog toga što je često provodio leta tamo. Upravo tu je često trenirao i planirao napade na pehar, pa ni ovog puta ne želi da menja dobitnu formulu. Otkrio je i sam zbog čega je posebno vezan za ovaj grad.

„Provodim mnogo vremena u Monte Karlu, tu živim, treniram na ovim terenima, na tvrdoj podlozi i na šljaci. Poznajem ljude koji održavaju terene, prijatelji smo i zaista je poseban osećaj igrati tu“, rekao je Đoković ranije.

BONUS VIDEO Nestvaran poen Đokovića i Medvedeva

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar