Foto: Profimedia

Jedna od najpopularnijih devojka među teniserima Morgan Ridl koja se dugo zabavlja sa Tejlorom Fricom ispričala je svoje užasno iskustvo sa nedavno održanog Superbola.

U najvećem sportskom događaju u Americi, Kanzas siti Čifsi su odbranili titulu protiv San Fransisko Fortinajnersa, a na tribinama je bilo mnogo poznatih ličnosti.

Ridlova je doživela izuzetno neprijatno iskustvo tom prilikom.

PROČITAJTE JOŠ

„Nisam htela da objavljujem bilo šta o ovome, ali zapravo mislim da je važno. Ne mogu da verujem šta sam doživela ovog vikenda od strane odraslih muškaraca, koji su me uznemiraval“, napisala je 26-godišnja influenserka.

Ona je potom obrazložiila šta se desilo.

„U poslednja 3 dana su me hvatali, pipali, maltretirali, nazivali su me „mačkom“ — u suštini svakih nekoliko minuta kada smo bili u javnosti. I bilo je stvarno loše na utakmici. Nismo mogli ni da uživamo u igri, a da nam ne smetaju pijani, nepristojni, grubi muški navijači. Izuzetno je stresno i zastrašujuće to što se desilo“.

Priču je zaključila nekom vrstom poruke.

„Imam muške ljubitelje sporta koji me prate i na sreću nikada nisam doživela ovako nešto sa tenisom, ali se samo nadam da će svaki momak koji ovo čita uspeti razume težinu vaših reči i dela. Svi su bili tamo samo da pogledaju fudbalsku utakmicu. Da vas zaskaču i hvataju odrasli muškarci je zastrašujuće i neosetljivo, zaključila je ona“.

BONUS VIDEO Viktor Rašović posle Hrvatske

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar