Foto: EPA-EFE/JASON SZENES

Britanski teniser Endi Mari povukao se iz glavnog žreba turnira u Majamiju zbog nove povrede, objavio je ovaj turnir.

PROČITAJTE JOŠ:

Dvostruki šampion mastersa na Floridi iz 2009. i 2013. godine, bio je inicijalno spreman da se vrati na teren u Majamiju, ali je u poslednjem trenutku morao da se povuče zbog novonastalih problema sa preponama.

Marija je kuk prethodnih godina potpuno stopirao u karijeri i pokvario mu i renking i šanse za povratak u sam teniski vrh gde je dugo po talentu pripadao i bio.

S obzirom na to da je bio dugo neaktivan, problemi su počeli samo da se ređaju i umesto da igra sa Lojdom Harisom u prvom kolu turnira koji počinje u sredu, neće igrati uopšte.

Mari je otkrio da je osetio bol u preponama dok je spavao. Za Majami Herald je naveo da nije osećao nikakve probleme tokom treninga i u teretani, ali se u tri ujutru u petak na subotu probudio zbog strašnih bolova.

 

„Nije to bilo na strani na kojoj sam imao operaciju, ali kad sam se probudio i ustao iz kreveta, mučio sam se i da hodam. Nisam imao pojma šta sam uradio. To je jedna od onih jezivih stvari. Svakog dana sam napredovao i bio sve bolji i nije bilo dovoljno. Nisam trenirao od petka“, opisao je Mari.

Britanac nije igrao u Majamiju od 2016. godine, a prošle godine je nameravao, ali je tada pandemija koronavirusa sve zaustavila i prekinula sezonu sve do pred kraj leta.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar