Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport

Mateo Beretini je pobedom nad Aslanom Karacevim došao do trijumfa na Serbia Openu, a teniser iz Italije je po završetku meča održao emotivan govor.

PROČITAJTE JOŠ...

Beretini je bio ubedljiv kad je bilo najpotrebnije, a nakon što je taj-brejk dobio bez izgubljenog poena, uputio je reči podrške poraženom rivalu:

„Hvala vam. Uf… Pre svega, Aslane, imao si dobru godinu, juče sam gledao jedan od najboljih mečeva u životu i želim ti sve najbolje u budućnosti“, rekao je Beretini nakon aplauza koji je dobio.

Potom se osvrnuo na svoj nastup na turniru koji je okončao trijumfom:

„Došao sam ovde, lepo je, ali nije lepo vratiti se na ovaj nivo nakon povrede. Hvala mom timu, ovo je za moju porodicu, ovo je prvi put da su tu da vide kako podižem trofej i ovo je specijalno. Prošli smo dug put, zaslužili su da vide ovaj nivo tenisa“, istakao je emotivni Italijan.

Nakon toga je izneo i pohvale na račun organizacije turnira:

„Bilo je sjajno od samog početka. Prošle nedelje sam bio u Monaku, nikog nije bilo tamo… Ruka mi je utrnula. Hvala svima koji su ovo uradili, hvala porodici Đoković, bio mi je ovo prvi put u Beogradu, pa sigurno da moram da se vratim. Hvala vam momci, nadam se da se vidimo uskoro“, zaključio je Beretini uz osmeh.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram