Novak Đoković ljut i nervozan
Foto: Starsport

Novak Đoković je poražen posle dramatičnog meča od Aslana Karaceva, u polufinalu Serbia Opena sa 2:1 u setovima.

PROČITAJTE JOŠ

Nije Đoković uspevao da nađe svoj ritam koji će da drži tokom meča, a posle poraza je i sam priznao da nije igrao svoj najbolji tenis, ali je čestitao je protivniku na zasluženoj pobedi.

„Čestitam Karacevu, odigrao je hrabro. Svaka mu čast, zaslužio je da pobedi. Bilo je mnogo uspona i padova. Imao sam i zdravstvenih problema u protekla dva dana. To ipak ne umanjuje njegove zasluge“, rekao je Novak.

Rekao je da neće previše pamtiti detalje sa ovog meča.

„Neću se sećati momenata sa ovog meča jer sam izgubio. Bio je izvrstan meč, ali nisam zadovoljan kako sam igrao. Bio sam blizu, ali on je svaki put odigrao fenomenalno i hrabro i to mu se isplatilo“, istakao je Novak

Novak je rekao da mu je značila podrška porodice i dece koja su bila prisutna.

„Prvi put da je Stefan odgledao ceo meč. Nisam uspeo da pobedim, ali tu je bila cela porodica, roditelji, braća… Ovakvi mečevi mnogo bole, ali mi je drago što sam imao svu porodicu uz mene. Deluje da je sin uživao, ali završnica nije bila idealna“ uspeo je Novak i da se nasmeje.

Đoković je rekao da nije siguran šta je presudilo i zašto nije uspeo da odigra bolje.

„Ne znam, možda malo sreće u nekim trenicuma. Verovatno kad bih analizirao ceo meč da bih znao više, ovako, sve se svelo na udarac, dva. To je odlučilo pobednika na ovom nivou. To je sport, nekad prevagne na vašu stranu, nekad ne. Kad god je odigrao, bilo je to hrabro. Ja sam se borio, ali nivo igre sa moje strane je bio prilično loš. Nastavljam da radim. Krivo mi je što sam izgubio. Rolan Garos je cilj, nadam se da ću uspeti da vežem nekoliko mečeva do tada. Ne znam da li ću igrati u Beogradu na drugom turniru. Želeo bih da igram, potrudiću se da budem tu“ poručio je Đoković.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare