Džumhur: Novak će kad-tad doći u Sarajevo

Tenis 24. jun. 202013:28 > 13:41
Podeli:
Novak Đoković i Damir Džumhur; Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Najbolji teniser Bosne i Hercegovine Damir Džumhur oglasio se povodom vesti da je njegov prijatelj i kolega Novak Đoković inficiran koronavirusom.

Džumhur i Đoković trebalo je da 5. jula u Sarajevu odigraju egzibicioni meč, ali se to neće dogoditi zbog aktuelne situacije u kojoj se nalazi prvi reket sveta.

PROČITAJTE JOŠ

Džumhur je Novaku poželeo brzo oporavak, poručivši da je trenutno tenis u drugom planu, već da je najvažnije da Đoković, njegova supruga Jelena i svi ostali zaraženi budu što pre izlečeni.

„Svi smo saznali vest da je Novak Đoković pozitivan na koronavirus, želim mu brz oporavak. Mogu samo potvrditi njegove reči da je sve radio čistog srca i u želji da pomogne svim teniserima. Znam koliko se Nole bori za sve tenisesre ovog sveta i zaista mi je žao što se jedna lepa priča završila na ovakav način. Takođe, svestan sam da neće biti meča između mene i Đokovića, koji je u Sarajevu bio planiran 5. jula. Ali to ne znači da Nole u budućnosti neće posetiti moj grad. Znam da ima veliku želju da dođe u Sarajevo i to će se, verujte, pre ili kasnije dogoditi. Najbitnije je da Novak prvo ozdravi,  da sve prođe u najboljem redu, biće vremena za tenis. Takođe, želim brzo ozdravljenje svima ostalima koji su zaraženi“, poručio je Džumhur putem video poruke.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar