Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport

Novak Đoković, Goran Ivanišević i ostali učesnici "Adrija tura", uživali su sa suprugama i devojkama u provodu u jednom od poznatih restorana u Zadru, koji je na svom Instagramu objavio fotografije.

PROČITAJTE JOŠ

“Ekipa „Adrija tura“ bila je izuzetno dobro raspoložena, a uz organizatora celog turnira u Zadru, velikog Novaka Ðokovića, naši gosti bili su i Dominik Tim, Aleksandar Zverev, Grigor Dimitrov, Marin Čilić sa svojim suprugama. Štimungu su posebno doprineli Borna Ćorić i Goran Ivanišević, koji su se pridružili na pozornici Eriku i ostatku klape “Niko“, zabavljajući prisutne svojim izvanrednim vokalnim sposobnostima”, stoji u objavi na Fejsbuk stranici tog restorana.

Osim fotografija „okačen“ je i video snimak na kojem se vidi kako Đoković, Ivanišević i ekipa pevaju i igraju.

Dva dana kasnije saopšteno je da su Bugarin Grigor Dimitrov i Borna Ćorić pozitivni na koronavirus.

View this post on Instagram

Raspjevani teniski velikani! 🙂 Sinoć smo sa velikim zadovoljstvom ugostili najbolje svjetske tenisače, koji su uz najljepše pjesme klape Niko i grupe Forum uživali u ambijentu i delicijama našeg restorana. Ekipa Adria Tour-a je bila izuzetno dobro raspoložena, a uz organizatora cijelog turnira u Zadru, velikog Novaka Đokovića, naši gosti bili su i Dominik Thiem, Alexander Zverev, Grigor Dimitrov, Marin Čilić sa svojim suprugama. Štimungu su posebno pridonijeli Borna Ćorić i Goran Ivanišević, koji su se pridružili na pozornici Eriku i ostatku klape Niko, zabavljajući prisutne svojim izvanrednim vokalnim sposobnostima. ? Dečki, želimo Vam svu sreću u nadolazećim mečevima! ❤️ #adriatour #djokernole #tennis

A post shared by Hotel & Restaurant Niko (@niko_hotel_restaurant) on

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar