Foto: EPA-EFE/DAN HIMBRECHTS

ATP je podelio video snimak koji prikazuje sve profesionalne tenisere koji su u godini za nama lomili rekete. Od ruke Novaka Đokovića stradala su dva sportske rekvizita.

Đoković je prvi polomio na meču ATP Kupa početkom godine, a taj pohod se po Srbiju završio trijumfalno pobedom nad Španijom u finalu.

PROČITAJTE JOŠ

Sledeći put je reket stradao u finalu Rima protiv Dominika Kepfera, a i ovaj turnir je Novak završio trijumfalno. To je ono o čemu godinama pričaju svi u stručnom štabu našeg asa, bolje je videti ga nervoznog ili euforičnog, nega da bude potpuno ravnodušan.

Na snimku se nalazi i Dušan Lajović, ali on nije bio taj koji je imao nešto protiv reketa, već Benoa Per. Problematični Francuz je na ATP Kupu dva puta lomio reket iznerviran dobrim izdanjem našeg tenisera. Srbija je tada uspešno prebrodila Francusku na putu ka kasnijem osvajanju turnira u Australiji.

Naravno, tu je i sada već čuveni napad Stefanosa Cicipasa na rođenog oca, ali i drugi asovi koji su odlučivali da nezadovoljstvo kanališu uništavanjem reketa.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar