Foto: EPA-EFE/ANDY RAIN

ATP je okupio nekoliko tenisera u Australiji i oni su izneli neka od svojih predviđanja koja se tiču 2021. godine na profesionalnom turu.

PROČITAJTE JOŠ:

Džon Izner, Franses Tijafo, Miomir Kecmanović, Hubert Hurkač, Mateo Beretini, Fabio Fonjini, Aleks De Minaur, David Gofan i Tomi Pol pričali su o razlikama po kojima će ova godina biti specifična.

I dok su jedni navodili da će više tenisera osvajati najveće turnire, drugi da će bar jedan iz „mlađe garde“ osvojiti prvi Grend slem, na pitanje o tome ko će završiti kao najbolji na kraju godine, odgovor je jedinstven – Novak Đoković.

Mateo Beretini veruje da će se tek od 2022. godine neke stvari promeniti, ali pre toga, teška posla.

Đoković je prošlu godinu završio prvi šesti put u karijeri, čime se izjednačio sa Pitom Samprasom i prestigao Džimija Konorsa, Rafu Nadala i Rodžera Federera.

Od ostalih predviđanja, Hurkač se nada da će se publika vratiti na stadione, a da će se sve vratiti u normalu, dok Gofan smatra da bi Rodžer Federer mogao da se penzioniše.

Za Janika Sinera, Denisa Šapovalova, ali i Rodžera Federera pojedini tvrde da bi mogli da imaju „bum“ tokom sezone. Sve pobrojane čeka karantin od dve nedelje, pred prvi GS u sezoni i Melburnu.

Australijan open počinje osmog februara i završava se 21, a prethodi mu ATP kup koji startuje za 12 dana.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar