Foto:AP Photo/Hamish Blair

Novak Đoković se nalazi u Melburnu, gde je počelo takmičenje na Australijan openu, ali najbolji teniser planete prati dešavanja i u drugim sportovima.

PROČITAJTE JOŠ...

U noći između nedelje i ponedeljka u američkoj državi Florida održano je 55. izdanje Superboula, na kom je titulu osvojila ekipa Tampa Bej Bakanirsa.

Baksi su, predvođeni Tomom Brejdijem, stigli do pobede 31:9 protiv Kanuas Siti Čifsa, Brejdi oborio još jedan rekord, a Đoković je uputio poruku Brejdiju, kom je ovo bila sedma titula u karijeri:

„Najbolji! Čestitam! Neverovatno dostignuće“, napisao je Đoković na svom Instagram nalogu, uz fotografiju Brejdija kako drži pehar Vinsa Lombardija.

Foto: Instagram/djokernole

Ovo nije prvi put da Brejdi i Đoković komuniciraju, pošto je po mnogima najbolji kvoterbek u istoriji američkog fudbala u više navrata istakao da je Novak po njemu najbolji teniser planete. Poslednji put to se dogodilo u junu 2020. godine, kada je Đoković okačio snimak sa treninga na plaži, a Brejdi imao kratak ali dovoljno jasan komentar;

„Najbolji.“

Jasno je da među dvojicom vrhunskih sportista vlada ogormno poštovanje, a ostaje nam da vidimo da li će Brejdi na isti način odgovoriti Đokoviću ukoliko prvi reket sveta opravda ulogu favorita i trijumfuje na prvom grend slemu sezone.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar