Foto: Starsport / Srdjan Stevanovic

Đorđe Đoković, direktor turnira u Beogradu rekao je da se raduje što će prestonica Srbije moći da afirmiše neke tenisere koji se tek probijaju.

Beograd je dobio turnir prvi put posle 2012. godine i Serbia Open će biti igran pod 19. aprila do 25. a razmatra se još jedan u maju.

PROČITAJTE JOŠ:

„Vrlo smo ponosni što smo vratili licencu u Beograd, ovaj grad i ova država zaslužuju ovaj turnir. Imamo najboljeg igrača i nekoliko tenisera u Top 50 na svetu. Ovo je najbolja prilika da našoj publici prikažemo ove igrače i one koji se probijaju“, rekao je Đorđe pred žreb za Serbia Open.

U subotu je održan žreb za turnir iz serije 250, a uvertira je bio čelendžer na kom je igralo više momaka iz top 150 na svetu, uključujući i neke mlađe tenisere.

Tu će očekivano biti i Novak Đoković, prvi reket planete, a njegov mlađi brat kaže da je sreća što je pariski grend slem pomeren za sedam dana zbog još jednog turnira.

„Nama je cilj da povećavamo broj turnira u Beogradu, od 22. maja za nešto više od mesec dana imamo još jedan turnir biće ovo jednogodišnja licenca jer je Rolan Garos pomeren za sedam dana. Nadamo se da će se publika što pre vratiti na teren“, kaže Đorđe Đoković.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare