Foto: EPA-EFE/ANDREJ CUKIC

Nije njegov posao.

Foto: Nova.rs

Milšped Group vam donosi najzanimljivije vesti direktno iz Melburna.

Novak Đoković uspešno je prebrodio prva dva kola Australijan opena, iako nije bilo nimalo lako jer se u oba meča mučio, na šta su uticali i brojni faktori van terena.

PROČITAJTE JOŠ

Veliku pažnju javnosti pred sam početak turnira izazvao je i njegov izbor sparing partnera za pripremu mečeva, nakon izjave Australijanca Dvejna Svinija sa kojim se spremao za duel sa Dinom Prižmićem.

Svini je otkrio da je bio isprepadan na početku sparingovanja zbog Novakovog prisustva, ali da se posle opustio i dobro udarao.

Već za meč sa Popirinom, sparing partner je bio nepoznat široj javnosti pa nas je zanimalo da nam Novak otkrije kako bira sparing partnere.

“Ne biram ja sparing partnere, već to radi Goran u dogovoru sa turnirom. Sa tim procesom nemam ništa – ali sam video tu simpatičnu izjavu i lep intervju o meni. Zahvalio bih mu se na tim lepim rečima, jer se radi o odličnom momku i drago mi je da sam imao priliku da igram sa njim“.

Svini je nakon toga odigrao sjajan meč protiv velikog favorita Fransiska Serundola i zamalo napravio senzaciju, a Novak se osvrnuo na njegovu igru u tom duelu.

„Video sam da je narednog dana odigrao odličan meč koji je nažalost izgubio u pet setova. Drago mi je kada na nekog mogu pozitivno da utičem, i te vesti mi ulepšaju dan”, zaključuje Novak.

Đoković će u trećem kolu igrati protiv Tomaša Ečeverija u petak ujutru, a zanimljivo je da nije imao trening dan ranije i da je po svemu sudeći odlučio da se odmori i zaleči prehadu.

BONUS VIDEO Intervju Novaka Đokovića

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar