Novak Đoković i Rafael Nadal
Novak Đoković i Rafael Nadal; Foto: EPA-EFE/ETTORE FERRARI

Poštovanje za šampiona.

Novak Đoković krenuo je u novu sezonu porazom na egzibicionom turniru u Rijadu. On je posle preokreta poražen od Karlosa Alkaraza rezultatom 4:6, 6:4, 6:4 u veoma uzbudljivom meču.

PROČITAJTE JOŠ

Srpski teniser je posle meča pričao i o povratku Rafaela Nadala koji se posle godinu dana na teren vraća an turniru u Brizbejnu.

„Uvek od njega očekujem da pruži sve od sebe. Neki su često govorili da je blizu kraja, kao što su to govorili za mene. Ali, dokazali smo da su pogrešili. On nije tip koji će se vratiti samo da bi igrao, recimo na prosečnom nivou, da odigra nekoliko mečeva. On želi da osvaja titule, želi da bude najbolji i zato je to što jeste – legenda našeg sporta. Siguran sam da su treneri i pripreme obavljeni sa namerom da osvoji grend slem“, smatra Đoković.

O povratku nadala je pričao i Karlos Alkaraz.

„Mislim da je spreman. Gledao sam video snimke njegovih treninga, on je na 100 odsto. Drugi teniseri koji su sa njim trenirali prethodnih nedelja rekli su mi da će se vratiti na njegovom dobrom nivou. Na njegovom najboljem nivou. Mislim da je spreman da napravi velike stvari ove godine“, rekao je Alkaraz.

BONUS VIDEO Novak Đoković se „posvađao“ sa ivičnjakom u Marbelji

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar