FOTO: TANJUG/ Tanja Valic/bs

Novak Đoković, najbolji teniser sveta, ugostio je ministra omladine i sporta Vanju Udovičića na terenima TC "Novak", gde će se od petka do nedelje održati prvi teniski turnir "Adria Tour".

Đoković se zahvalio ministru na podršci i upoznao ga kako teku pripreme za turnir, koji će biti centar teniskog sveta i prvi veliki događaj posle pandemije koronavirusa.

PROČITAJTE JOŠ:

„Veliko je zedovoljstvo ugostiti našeg ministra omladine i sporta i dugogodišnjeg prijatelja Vanju Udovičića. Hvala ministarstvu što su nas podržali, i finansijski i na druge načine. Pripreme protiču u najboljem redu. Nema puno vremena, ali ima mnogo dobrih ljudi, onih koji nude pomoć i doprinose kako bi ovo sve bilo predstavljeno u najboljem svetlu“, rekao je Đoković.

Novak ističe da mu je zadovoljstvo da pomaže u organizaciji, celu priču vodi njegov mlađi brat Đorđe, a pomaže i iskustvo iz organizacije „Serbia opena“.

„Ima puno izazova, ali da je sve idealno ne bi bilo interesantno. Humatiran je karakter celog događaja i ljudi punog srca su na raspolaganju i pomažu“, rekao je Đoković i dodao da se posebno raduje što će posle Beograda nastupati u regionu, u gradovima gde do sada nije imao prilike da igra.

Direktor turnira Đorđe Đoković naveo je da organizacija ide po planu, uprkos kratkom roku.

Uspeli smo da ispunimo sve Novakove želje, želje drugih sportista, a sve u skladu sa preporukama Vlade Srbije. Hvala ministarstvu i ministru na sportu što san pomogli i koristim priliku da pozovem sve koji mogu da dođu i gledaju najbolje tenisere sveta“, istakao je on.

Sem svetskog broja 1 na turniru će učestvovati Dominik Tim, Aleksandar Zverev, Grigor Dimitrov, Dušan Lajović, Viktor Troicki i drugi.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar