Foto: EPA-EFE/CHRISTOPHE PETIT TESSON

Organizatori drugog grend slem turnira sezone objavili su raspored mečeva za četvrtak, 3. jun, kada će na teren i prvi reket sveta Novak Đoković.

PROČITAJTE JOŠ:

On u drugom kolu turnira igra protiv Pabla Kuevasa, a taj meč neće biti na terenu „Filip Šatrije“, već na stadionu „Suzan Lenglen“.

Neće početi pre 14 sati i 30 minuta jer je treći po programu koji počinje u 11 časova susretom Ukrajinke Svitoline i Amerikanke Li.

Slede Imer i Monfis i onda na teren izlaze Đoković i Kuevas. Posle njih na „Lenglenu“ igraju još Kontaveit i Mladenović.

Na „Šatrijeu“ program startuje od podneva i tu će biti četiri meča. Ešli Barti će igrati protiv Poljakinje Magde Linet, Karolina Pliškova potom ide na Sloun Stivens.

Marin Čilić i Rodžer Federer neće početi svoj meč druge runde pre 16 časova, a onda u večernjem terminu Rafael Nadal ide na Rišara Gaskea.

Na stadionu „Simon Matje“ igraće Mateo Beretini i Federiko Korija, Janik Siner i Đanluka Mađer, Dženifer Brejdi i Fiona Fero i Rebeka Peterson i Iga Švjontek.

Od ostalih srpskih predstavnika, u četvrtak igra još Miomir Kecmanović koji će u dublu sa Kasperom Rudom na terenu broj 3 igrati protiv Krajičeka i Sandgrena u prvom kolu turnira.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare