Đoković: Zvaćemo Federera u Beograd sledeće godine

Tenis 09. apr. 202118:16
Podeli:
Đoković
Foto: TSS

Đorđe Đoković, direktor turnira Serbia open, istakao je da postoje veliki planovi za razvoj u narednim godinama i da je jedan od ciljeva da u Beograd dovedu i Rodžera Federera.

PROČITAJTE JOŠ

„Nismo ga zvali ove godine, jer moramo da uzmemo u obzir naš budžet. Ne možemo da potrošimo sve na jednog igrača, ali se nadam da ćemo ga videti na turniru sledeće godine ili nekoj narednoj, pre nego što ode u penziju“, rekao je Đoković.

Đoković je istakao da postoje veliki planovi da licenca za održavanje turnira koja je kupljena na pet godina, kupi za stalno.

„Jedan od glavnih ciljeva nam je da turnir iz kategorije 250 pređe u kategoriju 500. Ako nam to uspe, licencu ćemo otkupiti trajno. Zato smo pažljivo birali nedelju održavanja turnira, kako bi imali veće šanse za tako nešto“ istakao je Đorđe Đoković u podkastu „Wish and go“.

On je istakao da to što se održava iste nedelje kao i turnir u Barseloni ne menja stvar, jer ne bi bilo prvi put da se dva turnira iz Serije 500 igraju paralelno.

On je rekao da Novak Đoković neće imati poseban tretman.

„Zamolio sam Novaka da ne učestvuje u organizaciji. Želimo da ima isti tretman kao i ostali igrači. Želim da uživa i da se ponaša kao igrač“, objasnio je Đorđe Đoković.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar