Foto: EPA-EFE/YOAN VALAT

Novak Đoković protiv Stefanosa Cicipasa će u finalu igrati za svoju drugu titulu na Rolan Garosu, a posle velike pobede nad Rafaelom Nadalom je sve više onih koji nemaju dilem da je Srbin najveći igrač svih vremena.

PROČITAJTE JOŠ

Poznati teniski trener Patrik Muraoglu koji godinama sarađuje sa Serenom Vilijams a akođe je i mentor Novakovog rivala u finalu, naglasio je koliko je teško irati proiv srpskog tenisera.

„Videli smo razna Novakova izdanja u poslednjih godinu dana. Kada izađe na teren u svom najboljem, onda nikog nije teže pobediti nego njega. Đoković je najbolji od sve trojice velikana kada igra na vrhuncu, to sam oduvek govorio. To nas je istorija naučila. Ako tako bude igrao u finalu, to je najveći mogići izazo“, rekao je američki stručnjak.

Šansu za Cicipasa, Muratoglu vidi u slučaju da Novak ne bude odmoran i koncentrisan.

„Zavisiće od Novakovog stanja uma. Videćemo kako će pristupiti finalu. Dešavalo mu se da ne igra najbolje protiv mladih tenisera. I protiv Musetija je slabo ušao u meč. Pamtim i polufinale US opena 2014. kada je izgubio od Nišikorija“, rekao je Patrik Muratoglu.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar