AP Photo/Alessandra Tarantino

Ćinven Dženg, finalistkinja Australijan opena ove godine, podelila je zanimljivu priču o Novaku Đokoviću, koja se dogodila u prostorijama teniskog kompleksa u Melburnu.

Foto: Nova.rs

Milšped Group vam donosi najzanimljivije vesti direktno iz Melburna.

Foto: Promo

Pre jednog od mečeva na Australijan openu, Dženg je imala priliku da se sretne sa Novakom, koga inače smatra svojim idolom.

Bilo je to u momentima kada se Kineskinja pripremala za meč, baš kao i Đoković, kome to nije smetalo da stane i popriča sa koleginicom.

PROČITAJTE JOŠ:

Teniseri obično žele da budu u svom „bablu“ pre mečeva, malo pričaju i obraćaju pažnju na druge, ali je Đoković uspeo da opusti teniserku iz Kine.

„Došao je da me pozdravi, tako opušten. Izgledao je kao da nema meč. Jer ja, pre meča, stvarno sam fokusirana i ne želim da pričam ni sa kim. Želela bih da naučim da od vrhunskih igrača kako da budem opuštena, pošto mislim da mi to nedostaje“, rekla je Dženg.

Kineskinja se u četvrtak plasirala u finale Australijan opena, pošto je sa 2:0 pobedila Dajanu Jastremsku iz Ukrajinke. To joj je najveći uspeh u karijeri, pošto će na novoj WTA listi biti najmanje sedma na svetu.

Novak, sa druge strane, u petak od 4.30 igra polufinale protiv Janika Sinera.

Dženg je inače tokom Junajted kupa prekinula jednu konferenciju zbog Novaka, koji je i tada pokazao koliku ljubav i poštovanje gaji prema igračima iz Kine. Dženg je tada istakla da želi autogram od Đokovića i da joj je on uzor.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar