ćorić čilić
Marin Čilić i Borna Ćorić stižu u Beograd na turnir; Foto: REUTERS/Pascal Rossignol/Guliver

Beograd će od 15. juna biti centar svetskog tenisa na turniru koji organizuje Janko Tipsarević.

Veliki broj tenisera i teniserki već je potvrdio učešće na terenima TC Olimp na Zvezdari, na turniru pod nazivom Prvenstvo Istočne Evrope.

PROČITAJTE JOŠ

Među vodećim imenima su najbolji srpski teniseri – Dušan Lajović, Miomir Kecmanović, Filip Krajinović, Viktor Troicki, a iz Hrvatske stižu Borna Ćorić i Marin Čilić.

Glavni „krivac“ je Tipsarević, koji po završetku karijere krajem prošle godine posvetio svojoj Akademiji.

„Učešće su sigurno potvrdili najbolji hrvatski teniseri Borna Čorić, kao i osvajač grend slem trofeja Marin Čilić. Granice će normalno raditi tako da ne postoje prepreke oko njihovig ulaska u zemlju. O dva imena koja su dobila preostale dve vajld karte ne bih još da govorim, jer ti igrači dolaze sa područja u kojima je viruskorona ostavio traga“, rekao je Tipsarević za „Blic„.

Što se tiče dama, učešće su uzele srpski aduti poput Ivane Jorović i Olge Danilović, ali i teniserke kao što su Jana Fet, Danka Kovinić, Dalila Jakupović i mnoge druge, pa nas očekuje šest nedelja belog sporta u Beogradu.

Zbog bezbednosti samih aktera, ali i svih učesnika u organizaciji turnira, Tipsarević nije mogao da potvrdi da li će biti publike na Olimpu.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar