Foto: Printscreen Instagram paulabadosa

Španska teniserka Paula Badosa više nije u vezi sa grčkim igračem i kolegom Stefanosom Cicipasom.

Badosa i Cicipas su već neko vreme bili jedan od najzanimljivijih teniskih parova, a svoju vezu su obznanili prošle godine na US openu.

PROČITAJTE JOŠ:

Komunicirali su od mastersa u Rimu i oko godinu dana posle te inicijalne varnice, došlo je do raskida.

Badosa je to potvrdila na svojim društvenim mrežama i rastužila mnoge koji su pratili kako se ta veza razvijala. Bilo je i turbulencija, deo javnosti je krivio Špankinju da je Cicipasu pogoršala formu, pa je ona adresirala i to pitanje krajem prošle godine kada je bilo i prvih glasina da su raskinuli.

Tada su glasine utišane, a razmirice, ako ih je i bilo su izglađene. Sada je ipak i definitivno kraj.

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

Објава коју дели Paula Badosa (@paulabadosa)

„Posle pažljivog razmatranja i mnogo lepih momenata zajedno, Stefanos i ja smo odlučili da se rastanemo. Podelili smo putovanje ispunjeno ljubavlju i učenjem i rastajemo se kao prijatelji sa mnogo međusobnog poštovanja, ali idemo odvojenim putevima. Zahvalni smo na podršci naših prijatelja, porodica i svih koji su bili deo naše priče. U procesu prelaska u neko novo poglavlje naših života, želimo jedno drugom ništa osim najboljeg u budućnosti. Ljubazno molimo za privatnost u ovom periodu i zahvaljujemo se na razumevanju i poštovanju“, napisala je Badosa.

Badosa je danas 101. teniserka sveta sa 26 godina, a svojevremena je bila druga na WTA listi. Cicipas je trenutno sedmi teniser na svetu, a bio je i treći.

Foto: Instagram / Paula Badosa

BONUS VIDEO: Ivanišević o planovima za leto posle Đokovića

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare