Foto: EPA-EFE/DAVE HUNT

Godinama unazad smo navikli da se Novak Đoković nalazi na meti osnovanih, ali i često neosnovanih kritika medija, ali ovoga puta se otišlo korak dalje. Poznati novinar poželeo je Srbinu da bude pozitivan na koronavirus!

PROČITAJTE JOŠ

Da, dobro ste pročitali. U pitanju je Juan Mekena, irski novinar, koji je neretko znao da kritikuje našeg asa, ali je tek sada pokazao otvorenu mržnju prema najboljem teniseru sveta.

Naime, on je prokomentarisao objavu BBC u kojoj je pisalo da je „između 500 i 600 igrača, zvaničnika i pomoćnog osoblja na Australijan openu poslato u izolaciju jer je jedan od radnika dobio pozitivan nalaz na koronavirus“.

Mekena je ispod zlobno napisao.

„Molim vas, recite mi i da je Đoković tu. To nam je svima potrebno“, napisao je novinar.

Pokušao je u kasnijim komentarima da se dosta drsko odbrani i da navede da je mislio na karantin i još dve nedelje koliko bi Srbin morao da bude izolovan.

Mnogi su ga napadali zbog ove poruke, a mnogi korisnici su odlučili da taguju i Đokovića. Mekena je izjavio „da bi mu bilo zanimljivo da vidi listu zahteva našeg asa u ovom karantinu“.

Podsetimo, on je nedavno ismejavao Novaka koji je Kregu Tiliju, direktoru Australijan opena i TS Australije, poslao spisak zahteva/molbi za igrače u karantinu, kako bi se što bolje pripremili za grend slem.

„Ne mogu da prestanem da se smejem Đokovićevoj listi zahteva. Ovo je liči na spisak zahteva kada držite taoce. „Ubijaću jednog tenisera na sat dok mi hrana ne bude adekvatno zagrejana““, napisao je poznati novinar.

Mekena je bio proglašen i za sportskog novinara godine u Irskoj, trenutno radi u „Sandej Tajmsu“ i „Sandej biznis postu“, a saradnik je „Njujork Tajmsa“ i „ESPN“, te britanskog „Independenta“.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare