Foto: REUTERS/Suzanne Plunkett/Guliver

Raste temperatura u Parizu gde su na red stigli polufinalni mečevi na Rolan Garosu. Svoja očekivanja o tome ko će podići trofej izneo je Boris Beker, legendarni nemački teniser i nekadašnji trener Novaka Đokovića.

Interesantno, dok većina teniskog sveta bruji o tome kako je prvi reket planete Novak Đoković ove godine favorit, zbog forme i vremenskih uslova za osvajanje Otvorenog prvenstva Francuske, Beker se ne slaže sa tim.

PROČITAJTE JOŠ

„Za mene je broj jedan očigledno Rafael Nadal. Ali, to je bilo jasno i pre turnira, uvek je bio favorit. Osvojio je 12 puta, odigrao 100 mečeva na Rolan Garosu i pobedio 98 puta. Nezamisliva statistika. Pokazao je na turniru da je u blistavoj formi, a četvrtfinale protiv Janika Sinera je to potvrdilo“, rekao je Beker za Eurosport, gurnuvši na taj način prst u oko bivšeg učeniku Đokoviću.

Pročitajte još: Rolan Garos usijanje: Lavovi protiv bogova

Novak Đoković danas, ne pre 17 časova igra polufinalni meč, a rival mu je Stefanos Cicipas, dok je Nadal već na terenu i bije bitku za plasman u finale sa starim dužnikom iz Rima, Dijegom Švarcmanom, koji ga je eliminisao u Italiji.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare