Foto: EPA-EFE/RAY ACEVEDO

Ovakvi skandali mu nisu bili potrebni

Poznati teniser iz Gruzije Nikoloz Basilašvili, trenutno je 34. igrač sveta, a van terena susreće se sa ozbiljnim optužbama bivše supruge.

PROČITAJTE JOŠ:

Basilašvili već mesecima ne pruža partije na koje je navikao navijače, ispao je u prvom kolu Sinsinatija, a razlog tome mogu biti i loši odnosi sa bivšom suprugom Nelom Dorokašvili.

Protiv tenisera se trenutno sudski postupak u Gruziji zbog toga što ga je bivša supruga optužila za porodično naselje i maltretiranje.

Gruzin je 2020. godine uhapšen zbog fizičkog nasilja, ali je tada pušten uz kauciju.

„Tokom venčanja saznala sam da se viđa sa drugom osobom. Na dan venčanja žena treba da bude srećna, a ja sam bila vrlo nesrećna. Izuzetno mi je teško o tome da pričam,“ istakla je Dorokašvili u utorak, a prenosi portal radiotavisupleba.ge.

Ubrzo nakon svadbe, Basilašvili je postao i fizički nasilan.

„Vrlo je bolelo, ali emotivno je bilo još teže. Nisam razumela šta se dogodilo. Pet-šest meseci posle venčanja počeo je da me ponižava i vređa, a počelo je i fizičko nasilje. Sipao mi je hladnu vodu u uho, čupao me za kosu, stavljao mi hranu na glavu“, dodala je i naglasila da ju je Basilašvili ponižavao tokom trudnoće i vređao članove njene porodice.

Ostaje da se vidi u kom će pravcu slučaj dalje teći, kao i da li će Basilašvili uspeti da se skoncentriše na dešavanja na terenu ili će stalno u mislima biti negde daleko.

Basilašvili je u karijeri osvojio pet ATP titula, a najbolji plasman bio mu je 16. mesto.

BONUS VIDEO Novak Đoković prvi put video stadion sa svojim imenom

Pratite nas i na društvenim mrežama:

FacebookTwitterInstagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar