Foto: Printscreen Eurosport

Novak Đoković i Barbara Šet se odlično poznaju, pa su i posle četvrtfinala Australijan opena napravili šou prilikom intervjua i tako nasmejali ljubitelje tenisa širom sveta.

Foto: Nova.rs

Milšped Group vam donosi najzanimljivije vesti direktno iz Melburna.

Foto: Promo

Srpski teniser uspeo je da izbori plasman u polufinale prvog grend slema u sezoni, pošto je sa 3:1 po setovima savladao Amerikanca Tejlora Frica.

Barbara Šet, nekadašnja teniserka, koja sada radi kao komentatorka i analitičarka za „Eurosport“, intervjuisala je Novaka posle duela, a prvo pitanje bilo je vezano za prvi gem meča, koji je trajao čak 16 minuta.

„Jedan od najtežih gemova koje sam ikada igrao. Jako vruće je bilo, najtoplije ove godine. Tejlor je izašao sa jasnim planom, sa pravim potezima, pritiskao me je sa osnovne linije, bio je agresivan, terao me je da trčim, zaostajao sam. Još kad ima servis kakav ima, teško je. Prvi dva seta bila su problematični i fizički i emotivno i psihički, kako god da gledate. U 3. setu sam startovao dobro, sunce je zašlo, pala je temperatura, bilo je lakše za igru i mnogo bolje sam se osećao“, rekao je Novak.

PROČITAJTE JOŠ:

Dok mu je Šet postavljala drugo pitanje, Đoković se mahimalno odmakao, pa je Barbara odmah reagovala.

„Nemoj da mi bežiš, dođi ovde“, kazala je ona.

Pitanje je bilo vezano za izjavu Endija Rodika, koji je prošle godine istakao da Novak uzima i telo i dušu.

„Ne znam da li da se složim sa tim, ali uzeo sam mu noge kao i on meni. Mnogo trčanja je bilo. Moja konverzija poena nije bila dovoljno dobra. Mnogo brejk prilika. Nekoliko drugih servisa na riternu udarao sam dobro, ali je on pronalazio vinere. Moram da mu čestitiam, idemo dalje. Uspeo sam da pronađem svoju igru.“

Osvrnuo se i na intervju sa Nikom Kirjosom, koji je po prvi put bio u takvoj ulozi.

„Mislim da je bio nervozan. Dobro je to odradio. On je i te kako veliko osveženje za naš sport bilo gde. Volim tebe Kurijera, Matsa, radite fantastične stvari, ali dobro je videti i njega, jer je kontroverzni lik tokom godina. Volim način na koji kaže ono što misli. On je stvarno zabavan za slušanje i gledanje. Sjajno je biti sa njim na terenu“, objasnio je Đoković.

Barbara ga je upitala da li zna šta se dešava uvek kad prođe u polufinale Australijan opena, zbog toga što uvek osvoji titulu.

„Da“, kratko je rekao Novak.

„Šta?“, nadovezala se Šet.

„Prođem u finale“, odgovorio je Đoković.

„I pobediš, osvojiš“, rekla je Barbara i uzela Novaka za ruku kao pobednika.

„Da budemo skromni malo. Samopouzdanje je tu, svaki meč je sve teži“, zaključio je Novak u svom stilu.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar