Foto: EPA-EFE/DEAN LEWINS/ Twitter Screenshot @Kazimir1995

Novak Đoković je planetarna zvezda, a učinio je da popularnost tenisa u Srbiji eksplodira. Zbog toga povremeno nailazimo na sjajne primere koliko ga navijači zapravo pomno prate.

PROČITAJTE JOŠ

Jedan Tviter korisnik oduševio je sve kada je objavio fotografiju na kojoj se vidi kako njegova baka prati mečeve Novaka.

Baka je u samo nekoliko rečenica rezimirala sve što je Đoković uradio od početka ove godine, a mnogima je to izmamilo osmeh na lice.

„Osamnaesta grend slem titula, deveta titula ovde. Novak je zaista igrao fantastično, mada je i Medvedev servirao ludo i to bi vrlo malo tenisera uspelo da vraća kao što je to Novak radio. Novak od 8. marta preuzima i vođstvo u dužini boravka na prvom mestu na ATP listi. Sustiže i prelazi Federera. Bravo Novače. Godina je odlično počela“.

Uz to je baka pravila spisak svih mečeva koje je Novak igrao na Australijan openu, a neki su dobili i poneki komentar. Nakon meča sa Tajlerom Fricom u trećem kolu kada je Novak doživeo rupturu mišića kratko je to prokomentarisala:

„Bravo, Novače! Bez obzira na povredu, on je pobedio.“

Mnogi su ocenili da je upravo ova baka najveći navijač Đokovića u ovom momentu.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar