Ana Ivanović
Foto: Instagram screenshot anaivanovic

Ana Ivanović, nekada najbolja teniserka sveta, odlučila je da podeli dve fotografije na Instagramu i da postavi zagonetku navijačima.

PROČITAJTE JOŠ

Iako su od 11. juna i početka Evropskog prvenstva ona i suprug Bastijan Švajnštajger često bili razdvojeni zbog njegovih putovanja po Starom kontinentu jer je radio kao stručni konsultant za jednu televiziju, ipak su uspeli da ugrabe nekoliko zajedničkih trenutaka.

Ana je podelila dve fotografije, na prvoj se nalazi sa suprugom, a na drugom sama uživa u pogledu.

„Može li neko od mojih nemačkih pratilaca da mi kaže gde smo Bastijan Švajnštajger i ja uživali u pogledu? Pomoćiću vam: Bilo nam je drago da budemo ovde“, napisala je osvajačica Rolan Garosa iz 2008. godine.

Ana je u karijeri osvojila 15 turnira i tokom te 2008. godine bila i najbolje plasirana teniserka na WTA listi, a 2016. godine je odlučila da završi karijeru.

Ova objava je imala više od 450 komentara samo 24 sata od postavljanja, a nije dugo prošlo pre nego što su navijači uspeli da daju pravi odgovor.

Sve one koje je zanimao odgovor u pitanju je Minhen, a navijači sa Balkana su se zabavljali odgovorima poput Vrnjačka Banja ili Banja Luka.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare