Tomi Robredo
Tomi Robredo; Foto: Screenshot Instagram tommyrobredo

Španac je odlučio da mu je dosta

Prvog maja ove godine Tomi Robredo će napuniti 40 godina, a biće ovo prvi rođendan posle 24 godine koji neće proslaviti kao profesionalni teniser.

PROČITAJTE JOŠ

Španski teniser je najavio da će mu turnir u Barseloni koji je na programu od 16. do 24. aprila ujedno biti i poslednji u karijeri. Robredo je trenutno 343. igrač na planeti, a u zlatnom dobu je bio čak i peti teniser sveta. Od tog 28. avgusta 2006. godine prošlo je mnogo godine, a Španac nikada nije uspeo da prođe dalje od četvrtfinala nekog grend slema (ipak u ovoj fazi turnira se našao čak sedam puta).

Robredo je i dalje jedini aktivni igrač koji je uspeo tri puta zaredom da se vrati iz zaostatka od 0:2 u setovima, što je uspeo na Rolan Garosu 2013. godine gde je stigao do četvrtfinala. Slavio je u 17 od 22 meča u pet setova i ima najbolji procenat uspešnosti (77,3 odsto) od svih igrača na Turu.

Ipak, navijačima u Srbiji bio je mnogo poznatiji nakon što je obelodanjeno da se nalazi u vezi sa Anom Ivanović.

Tokom 2007. godine je obelodanjeno da se nalazi u vezi sa Srpkinjom, a bio je njen prvi dečko za kog je javnost saznala.

Nisu dugo ostali u vezi, a ubrzo je ona ušla u vezu sa Fernandom Verdaskom. Kasnije se zabavljala sa Adamom Skotom, Markom Stilitanom, Ivanom Paunićem, a udala se nakon toga za Bastijana Švajštajgera.

Robredo je u braku sa Patrisijom Bergom, sa kojom ima i ćerku, koju su dobili u martu 2021. godini.

BONUS VIDEO Jedan je Đoković Novak: Orio se Pionir, navijači Zvezde u transu

Pratite nas i na društvenim mrežama: Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar