Foto: EPA/ROBERT GHEMENT

Ana Ivanović, jedna od najboljih teniserki naše zemlje u istoriji, otvoreno je govorilo o tome kakvi su, zapravo, Rafael Nadal i Rodžer Federer.

Nekadašnja šampionka Rolan Garosa i najbolje teniserka planete ističe da su oba igrača sjajne osobe, ali da se njihove prirode veoma razlikuju.

PROČITAJTE JOŠ

„U sportu postigneš nešto, ali se posle sporta nastavlja život, zato je veoma bitno kakva si osoba. I Rodžer i Nadal su divne osobe, ali potpuno različite. Nadal je dosta introvertan i stidljiv, ne priča puno, a Rodžer je dostojanstven, drži do sebe. Mnogo cenim obojicu zbog onog što su postigli, zajedno sa Novakom – to je zaista za knjige rekorda. Kada igraju mečeve obožavam da gledam“, objasnila je Srpkinja za „Sport light“.

Na pitanje kako ona i suprug Bastijan Švajnštajger provode večeri, naša bivša teniserka je objasnila da se njihove rutine razlikuju.

„Bastijan uglavnom gleda fudbal, dok ja u međuvremenu čitam. To je obično pošto se deca uspavaju, preko dana smo aktivni sa decom. Uveče volim da se odmorim uz knjigu, a on uz fudbal“, objasnila je Ana.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar