Foto: EPA-EFE/JASON SZENES

Novak Đoković nema mira ni kad je pauza između dve sezone. Uvek je na nekom udaru, nedavno Britanaca, sada američkih medija.

Svetski broj jedan trn je u oku inostranim medijima, kako zbog dešavanja na terenu, tako i kad se ne igra. Svaka moguća prilika koristi se da mu se prikači neka „etiketa“ i prosto ga ne ostavljaju na miru.

PROČITAJTE JOŠ

Britanski „Dejli mejl“ je u svom izmišljenom izboru dodelio Đokoviću titulu „kovidiota godine“, a sada su i američki mediji udarili na srpskog asa, i to „ispod pojasa“.

Portal „Deadspine“ napravio je listu idiota godine, na kojoj je Novak zauzeo 20. poziciju, a navodi se da Srbin zaslužuje da ga vređaju svake godine!?

Kako su objasnili, lista je sastavljena od osoba koje karakterišu neznanje, nadmenost, zloba i nesposobnost!

Zaista, od koga god da dolazi, sramno da bilo koji od ovih opisa ide uz Đokovića, jer jedan od najboljih u istoriji tenisa ništa od toga zaista nije.

„Džoker bi mogao da se svake godine nađe na ovoj listi zbog svojih razmišljanja o zdravlju. Đoković je bio domaćin posećenog turnira (Adrija tura), nakon kojeg su on i još nekoliko igrača bili pozitivni na koronavirus. Tada su se pojavile i fotografije iz noćnih klubova na kojima su igrači bili. Na US Openu nije bilo Rafaela Nadala i Rodžera Federera, pa je Đoković mogao da se prošeta do titule, ali je u trenutku frustracije lopticom pogodio u grlo linijskog sudiju, zbog čega su ga izbacili sa turnira. Možda je loptica ignorisala njegove emocije“, navodi se u objašnjenju američkog portala.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare