Foto: Mario Ćužić

Borna Ćorić je u svom poslednjem meču A grupe na "Adrija turu" u Zadru pobedio Peđu Krstina sa 4:3 (7:4), 4:3 (7:2).

Bio je to rezultatski nebitan, ali veoma dobar meč u kojem su oba tenisera mogli da odigraju opuštenije.

#related-news_0

Reč je o teniserima koji su dobri prijatelji, ali koji se nisu do sada sastajali, a za Krstina se još jednom pokazalo da ne igra dobro taj-brejkove i posebno poene kada dođe u priliku da napravi brejk.

U oba seta nismo videli brejk, igralo se gem za gem, ali prilika je bilo. Na kraju, presudila aje mirnija ruka i bolji servis Ćorića u odlučujućim momentima, tako da će Zadar napustiti sa dve pobede i jednom porazom.

„Zadovoljan sam. Prvi sat sam odigrao lošije nego što sam očekivao. Trebalo mi je vremana da uđem u ritam. Drugi set je bio dosta dobar, imao sam par šansi. Dosta dobar meč generalno, igrao sam protiv svog prijatelja Peđe“, rekao je Ćorić po završetku meča.

Kaže da još nije odlučio kako će se ponašati u daljem toku sezone.

„Nisam još odlučio, poslednjih nedelju dana sam bio zaposlen, nisam se opterećivao time. Uzeću mali odmor, sešću posle sa timom i odlučiti šta dalje da radimo u sezoni. Mogu da se zahvalim zadarskoj publici. Ovde je uvek prelepo, pogotovo je bilo sjajno u subotu uveče. Nadam se da ćemo se brzo videti“, rekao je Borna.

Peđa je u svom stilu rekao kako su ga „ubili“ taj-brejkovi.

„Borio sam se, osećam se ovde zaista kako kod kuće. Ovo mi je veliko iskustvo. Stvarno mi sve ovo mnogo znači, trudiću se da beležim dobre rezultate u nastavku karijere. Voleo bih da ovaj turnir gledamo i naredne godine“, rekao je Krstin.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar