Vučić je među prvima dobio indeks
Foto: Peđa Milosavljević/Starsport

Aleksandar Vučić je po drugi put postao student, ali kako je upisao Visoku sportsku školu strukovnih studija - zvanično nema podataka.

Predsednik Srbije i SNS nedavno se pohvalio novim indeksom na društvenim mrežama, na kojima su se nizale reakcije. Čak je opisan i izlazak na „ispit“ sa njegovim odgovorima

PROČITAJTE JOŠ

Samo, kako je Aleksandar Vučić uopšte položio prijemni, koji se polagao putem interneta, i koliko bodova je osvojio? Pitanje na koje nismo uspeli da dobijemo odgovor.

Izgleda da je ostvarenje san „oca nacije“ odgovor sam po sebi. Tri dana smo pokušavali da stupimo u kontakt sa nadležnima u Visokoj školi koju će pohađati Vučić – bezuspešno.

Niko se nije javljao na desetine poziva redakcije Nova.rs, na brojeve telefona koji su objavljeni na zvaničnom sajtu ove ustanove.

Nezvanično smo dobili informaciju da su zaposleni na kolektivnom odmoru do kraja avgusta!?

Pre toga je urađena „najbitnija“ stvar – Vučić je dobio indeks i sada mogu svi da se odmaraju do početka nove školske godine.

Samo, brojna pitanja ostaju da lebde u vazduhu… Da li će imati neke pogodnosti usled zauzetosti u skladu sa funkcijom koju obavlja?

Da li će morati da prisustvuje nastavi ili će imati drugačiji tretman?

Na koji način će školarina važiti za prvog čoveka SNS, odnosno hoće li platiti punu sumu ili će moći da koristi popust koji važi za sve? Školarina za sve tri godine iznosi ukupno 3.300 evra, na smeru Sportski trener.

Moguće da će predsednik Srbije imati tretman kao i svi ostali studenti, pa možda zato ne žele da se oglašavaju iz ove visokoškolske ustanove.

A, kako se navodi na sajtu, lista rangiranih studenata bila je dostupna na sajtu tačno do sredine jula… Kako je upis u toku, očito je Aleksandar Vučić među prvima dobio indeks.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare