Foto: Jeffrey Vest/Icon Sportswire / Newscom / Profimedia

Tragedija odnela dva mlada života.

Voren Meklendon je bio zvezda Džordžija Buldogsa, koledž karijeru je okončao na neverovatan način, pomogavši timu da sa 65:7 dođe do titule u američkom fudbalu protiv Hrišćanskog univerziteta iz Teksasa.

PROČITAJTE JOŠ...

Nedugo potom, napravio je očekivan korak – objavio je da će biti deo drafta koji će biti održan u Kanzas Sitiju krajem aprila.

Kao „šlag na torti“ došlo je slavlje sa navijačima ekipe iz Atensa, grada u Džordžiji, ali je ubrzo osmehe zamenila neverovatna tuga.

Meklendon se nalazio u automobilu Ford Expedition kojim je upravljala Čendler Lekroj, 24-godišnja članica tima za regrutovanje igrača, kada je izgubila kontrolu nad vozilom koje je sletelo sa puta, udarilo u dva stuba za rasvetu, a potom se zaustavilo u obližnjem šumarku.

Tom prilikom Lekroj je zadobila povrede od kojih je preminula u bolnici, dok je Devin Vilok, saigrač i Meklendonov cimer, poginuo pošto je ispao iz automobila.

Karijera mladog sportiste nije ugrožena, pošto je njegov otac otkrio da je zadobio lakše povrede, a ako ne bude nekih promena, njega bi trebalo da izabere neka od 32 ekipe u prve tri runde drafta.

#social-embed_2

BONUS VIDEO Rekapitulacija karijere Toma Brejdija

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar