Foto: Xavier Collin/Image Press Agency / The Mega Agency / Profimedia; AMPAS / Zuma Press / Profimedia; David Fisher / Shutterstock Editorial / Profimedia; EPA-EFE/SARAH YENESEL; PLANET PHOTOS / Planet / Profimedia

Nije se štedeo van terena.

Kanzas Siti Čifsi bili su u napadu, kvoterbek Patrik Mahoms je izveo loptu, pogledao, „snimio“ Trevisa Kelsija i pronašao ga fantastičnim pasom za tačdaun, i to nakon što je Kelsi samoinicijativno promenio akciju i gotovo ni iz čega, pukom improvizacijom stvorio šansu za poene svog tima.

PROČITAJTE JOŠ...

Čifsi su slavili protiv Čikago Bersa 41:10, ali je pažnja tokom utakmice više bila usmerena ka loži u kojoj se, pored Done Kelsi, majke jednog od najboljih igrača Čifsa, nalazila i možda najpopularnija pevačica sveta u ovom trenutku.

I (mada još uvek nema zvanične potvrde) nova devojka sjajnog sportiste.

Ali, nije Svift prva pripadnica lepšeg pola čija veza sa Kelsijem je privukla mnogo pažnje. Naprotiv, Kelsijeva moć improvizacije donela mu je dosta „bodova“ i kod nekih drugih pripadnica lepšeg pola.

Sve je počelo 2016. godine, kada je Kelsi bio glavna „zvezda“ jednog rijaliti programa u kom su se devojke nadmetale sa ciljem da ga „osvoje“. Kelsijev izbor pao je na atraktivnu Maku Benberi iz Kentakija.

Iako je veza potrajala samo nekoliko meseci, ostala je upisana kao prva ozbiljnija veza sjajnog sportiste.

A onda je stvar postala znatno ozbiljnija kada je Kelsi upoznao Kajlu Nikol, sportsku novinarku sa ESPN-a i modela sa kojom je proveo narednih pet godina – od 2017. do 2022. uz kraće prekide.

Po završetku priče sa Nikol, navodno je bio u kraćoj vezi sa njenom tadašnjom prijateljicom Zuri Hol, a američki mediji su naveli da su se dve prijateljice zbog toga čak i posvađale.

View this post on Instagram

A post shared by Zuri Hall (@zurihall)

Nakon njih, na red je došla romansa sa Sviftovom, a ostaje nam da vidimo koliko će potrajati. Jedno je sigurno – Kelsijeva veza sa njom izazvala je talas odobravanja od strane mnogih, a ponajviše njegove majke Done, trenera Endija Rida i oduševljenog Mahomsa, koji je izrazio uverenje da će je, sada kada izlazi sa njegovim saigračem, i upoznati.

BONUS VIDEO

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar