Tajson Fjuri; Foto: EPA-EFE/ETIENNE LAURENT

Tajson Fjuri, bokser iz Velike Britanije, izazvao je buru izjavom koju je dao pred meč za titulu najboljeg teškaša sveta, Diontea Vajldera.

Fjuri i Vajlder odmeriće snage u noći između 9. i 10. oktobra u T-Mobile areni u Las Vegasu, što će biti treća borba dvojice boraca, a pobednik će dobiti WBC pojas, dok je očekivano i da će imati šansu da se bori sa pobednikom revanša između Aleksandra Usika i Entonija Džošue.

PROČITAJTE JOŠ...

U okviru promocije borbe Fjuri je govorio o pripremama za meč, a posebno interesantna bila je tema – seksa:

„Bez ‘akcije’ pre borbe? Ne, to je mit, ne verujem u to. Ali, moj pe**s će biti u pantalonama. Tamo je manje-više stalno, ali možda će izaći posle borbe. Ja sam borac „stare škole“, i volim da stvari držim lepim i jakim, da držim sve u ‘rezervoaru’ i da svu tu agresiju iskoristim te noći.“

Fjuri je dalje otkrio da nije samo seks u pitanju:

„Ne ‘olakšavam se’ jednom nedeljno, a kamoli sedam puta dnevno. Ne sećam se kad sam poslednji put masturbirao“, otkrio je jedan od najboljih boksera današnjice.

Prvi meč ove dvojice boraca održan u decembru 2018. godine okončan je nerešeno, iako je Fjuri dva puta bio u nokdaunu, dok je drugi prošao u znaku Fjurija, koji je slavio tehničkim nokautom u sedmoj rundi 22. februara 2020. godine.

Borba u Las Vegasu biće održana pod više nego interesantnim nazivom – „Jednom za svagda“.

***

Bonus video: Triler u Manili – najspektakularniji dvoboj u istoriji boksa

 

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar