Vujošević i Koprivica nikako nisu zadovoljni stanjem u JSD Partizanu, a pogotovo onim što se dešava u vezi sa fudbalskim klubom.

Duško Vujošević i Božo Koprivica bili su gosti u emisiji „Probudi se“, a tema razgovora su bila dešavanja u Jugoslovenskom sportskom društvu Partizana, odnosno sukob Milorada Vučelića i Ostoje Mijailovića.

Fudbalski klub Partizan je nedavno istupio iz Sportskog društva, a to je potez koji može naneti mnogo štete klubu.

Vujošević je za sva nedavno dešavanja istakao da su to samo epizode u dugoj seriji.

PROČITAJTE JOŠ:

Na pitanje šta je prethodilo ovim dešavanjima, proslavljeni trener je istakao da su za sve krivi članovi Srpske napredne stranke.

„Možda okupacija JSD Partizan i njegovih klubova od strane članove Srpske napredne stranke, koji su dolazeći na vlast na svim polugama koje su smatrali bitnim, a među njima je i JSD Partizan, postavili svoje ljude“.

I Ostoja i Vučelić su bliski Srpskoj naprednoj stranci, ali se čini da je Mijailović pozitivnije i poželjnije lice.

„Uspešniji je Ostoja Mijailović jer otkako je došao u košarkaški klub… Taj klub je bio u ozbiljnim finansijskim problemima. Iskoristio je situaciju što Vučelić tri godine nije zakazivao izbornu Skupštinu. Ono što mene uvek brine kod Mijailovića je što je jako blizak sa Novakom Nedićem. Mijailović je davajući sponzorstva malim klubovima pravio strategiju za Skupštinu. Koji je njegov interes da dođe na to mesto?“, poručio je Vujošević.

Celo gostovanje i mišljenja Vujoševića i Koprivice,  koji su dugi niz godina bliski klubu i voljeni od strane navijača, pogledajte u videu na početku teksta.

BONUS VIDEO Ostoja Mijailović na skupštini Partizana

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar