Foto: Printscreen Youtube / BitTV

Stefan Milivojević, poznat i kao Kure starijim igračima je obeležio rane dane PES-a.

Ipak, najveću popularnost je stekao kao kapiten i selektor eFootball reprezentacije, fabrike srpskih PES igrača koja je kroz godine u svojim redovima imala najbolje igrače s ovih prostora kao što su Stefan Slavković Kepa, Marko Roksić Roksa…

PROČITAJTE JOŠ:

Nedugo nakon što je došlo do smene Upravnog odbora i na glasanju između igrača, Kure je izabran za kapitena i selektora, Srbija je osvojila Ligu nacija.

Posebno velika je čast biti selektor kada znate da su vas saigrači izabrali za tu poziciju, a uz Kureta su u upravnom odboru: Lutkica, Dosi, Sheva, Boki_Todor i Stankelica.

Reprezentacija se sprema za duel sa Engleskom, a selektor zna tim.

„Pripremni period smo odradili mesec dana pred početak lige, ali smo ostali bez dva sjajna igrača koja su prešla na novi fudbal. Tim za Englesku se zna, ali ću ga objaviti par sati pred utakmicu“, kaže Stefan Milivojević.

Kako se nosite s pritiskom, postoji li u virtuelnim takmičenjima?

„Pritisak je postojao u prvoj sezoni kada sam postao selektor, ali smo ga kanalisali na najbolji mogući način i osvojili Ligu nacija gde smo u finalu odigrali sjajan meč i savladali Španiju 3-1 u pobedama. Sada je pritisak možda na novijim igračima, i primetan je ali se nadamo da će sve to doći na svoje kada krene nokaut faza“.

Koliko je reprezentacija otvorena za nove igrače?

„Reprezentacija je otvorena za nove igrače, ali svako mora da se dokaže kroz ligu HFP koja se igra sa klubovima. Ove sezone imamo sigurno pet novih igrača u reprezentaciji“.

S obzirom na to da se radi o virtuelnom fudbalu, koliko utiče udaljenost samih igrača i kako to izgleda za vreme utakmice?

„Udaljenost nije toliki problem, jer pričamo preko party-a na samoj konzoli. Slažemo se dobro, niko nije iznad tima i ove sezone je svako dobio šansu da igra. Kada je neka bitnija utakmica skupimo se u Relog centru i svi igramo odatle što je sjajno za videti“.

Šta želite da poručite igračima?

Želeo bih da budu na najvišem nivou protiv Engleske i da iznesu ovu Ligu nacija do kraja jer ne znamo da li će naredna igra eFootball imati ovaj mod 11v11″.

BONUS VIDEO: Mini Moris – gejming mašina

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar