Dejan Majes Foto:Orange Pics BV / Alamy / Alamy / Profimedia

Poznato je u kom sastavu će Srbija igrati protiv Ukrajine.

Selektor futsal reprezentacija Srbije Dejan Majes saopštio je u četvrtak spisak igrača na koje će računati u kvalifikacionim mečevima za Svetsko prvenstvo protiv Ukrajine, 6. oktobra u Vranju i 11. oktobra u Mađarskoj.

Pročitajte još

Srbija nastavlja borbu za plasman na Svetsko prvenstvo 2024, a posle pobede protiv Poljske i remija sa Belgijom, izabranike selektora Majesa očekuju dva meča protiv Ukrajine. Prvi duel na programu je u petak, 6. oktobra od 18.00 u Vranju, kad će „orlovi“ ugostiti selekciju Ukrajine. Drugi meč igra se u sredu, 11. oktobra od 18.00, kad će selekcija Ukrajine ugostiti Srbiju na neutralnom terenu u Mađarskoj.

Selektor Majes okuplja reprezentaciju u ponedeljak, 2. oktobra u Sportskom centru Fudbalskog saveza Srbije u Staroj Pazovi, a za oktobarske mečeve računa na sledeće igrače:

Golmani: Jakov Vulić (Loznica Grad 2018), Petar Nikolić (Loznica Grad 2018), Petar Marojević (Leteći Holanđanin),

Igrači: Stefan Rakić (Rekord Bjalsko Bjala), Aleksandar Tomić (Kečkemet), Slobodan Rajčević (Mostar SG Staklorad), Miloš Simić (Deva Futsal), Strahinja Petrov (Kjampino), Jovan Lazarević (Inter Muvistar), Ninoslav Aleksić (Novi Pazar), Nikola Matijević (Al Arabi), Kristijan Vasić (Loznica Grad 2018), Denis Ramić (Deva Futsal), Đorđe Rosić (Loznica Grad 2018), Lazar Marinković (Torpedo), Dragan Tomić (Anderleht).

Selektor Majes za oktobarske izazove neće moći da računa na iskusnog golmana Miodraga Aksentijevića (Vilimdorf) zbog povrede ruke, kao i na Marka Pršića, koji je doživeo povredu igrajući za klub Al Arabi na turniru u Dubaiju.

BONUS VIDEO

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar