Foto: twitter.com

Nakon impresivne pobede u UFC debiju, Uroš Medić razgovarao je sa Džoom Roganom, što mu je bila posebna čast.

PROČITAJTE JOŠ

Videlo se da je Medić veliki fan Rogana, euforično je odmah istupio i rekao kako mu je žao što taj razgovor ne mogu da obave u oktagonu.

„Voleo bih da mogu tamo gore stajati kraj tebe. No, veruj mi, biće i toga. Teksas radi pravi posao i tamo ćemo se videti. Borićemo se za ljude i možeš se kladiti da ćemo biti tamo, pa ćemo ponovo razgovarati“, rekao je euforični Medić, time automatski izrazivši želju što se pre da se bori boriti ponovo.

Teksas je naveo s razlogom, ova država se uskoro u potpunosti otvara Dejna Vajt je najavio da će tamo priredbe organizovati u punim dvoranama.

Borba je trajala 100 sekundi, Medić je naneo 48 udaraca.

„Osećam se da pripadam ovde. Ovo je nešto posebno, ja to sve obožavam. Bio sam pun samopouzdanja. Volim razgovarati sa svima vama. Nikad nisam na jednom mestu video toliko ljudi koji obožavaju svoj posao. Ovde je sve puno pozitivne energije. Bilo gde da odeš, svi su srećni. Radio sam razne poslove i ovo nisam nigde video. To je nešto gde pripadam i gde dugo želim biti“, uz veliki osmeh dodao je Uroš.

Dugo je čekao svoj UFC debi, a sad se nećemo začuditi ako ga već idućeg meseca vidimo ponovo u oktagonu.

Inače, Rogan i Danijel Kormije su čak kritikovali sudiju zbog toga što ranije nije prekinuo borbu, jer je bilo jasno da će naš predstavnik uništiti Elona Kruza.

„Bilo je mnogo nepotrebnih udaraca, po mom mišljenju, čini se i vašem“, rekao je Rogan, Kormije se usaglasio.

„Bilo je mnogo duže nego što bi trebalo. Sudija Mark je jedan od onih koji će dati borcu vreme. Ali moglo je da bude još gore za Kruza, i ovo je čak zastrašujući“, naveo je Kormije.

Čak je i Medić bio istog stava.

„Osećam se loše zbog njega, mislim da je ovo bilo kasno završavanje meča, video sam ga kako se oseća, nije se branio kako treba. Malo je krvario, nadam se da će mu biti dobro“, naveo je Medić.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar