Foto: EPA/JEON HEON-KYUN

Rouz Kedel, olimpijska reprezentativca Novog Zelanda u hokeju na travi, podelila je sa pratiocima zanimljivu priču kako je bila opčinjena time što će na istom mestu biti zajedno sa takvom sportskom zvezdom kao što je Novak Đoković.

Reč je bila o Olimpijskim igrama 2016. u Rio de Žaneiru, gde je Novak poražen na startu teniskog turnira od Huana Martina del Potra.

PROČITAJTE JOŠ:

Svejedno, Kedelova je bila kao „Alisa u zemlji čuda“, jer 22-godišnja hokejašica nije mogla da veruje da deli prostor za brojnim zvezdama.

Kedalovoj su to bile prve Olimpijske igre, pošto je osvojila bronzu na Igrama za mlade u Singapuru 2010.

Rekla je da je bila na „sedmom nebu“ kada je saznala da nedaleko od nje u sportskom selu trenira – Novak Đoković. Njena priča otkriva kakva je zvezda srpski teniser i koliko pažnje privlači gde god se pojavi.

„Sećam se da smo sedele u redtoranu jednog dana i svi su odjednom potrčali ka teniskom terenu jer je Đoković počeo da trenira. Bila sam u stuli, ‘čekaj, ja sam na istom događaju kao i Đoković! Ne mogu da verujem da igram na istom mestu kao i on. Bilo je to neobično osvešćenje o tome gde se nalazite“, ispričala je Kedelova za portal „Olympics“.

Novi Zeland je završio turnir kao četvrti, ostao je bez medalje i to zbog poraza od Nemačke, ali Rouz je bila zadovoljna iz više razloga.

Bar je delila protor i vreme sa takvim zvezdama kao što je Novak. Mlada je, za nju ima vremena i na narednim Igrama u Tokiju.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar