Rene Grejsi
Rene Grejsi; Foto: Screenshot Instagram therenee_gracie

Rene Grejsi postala je poznata kada je odlučila da napusti sport. Jedna je od retkih koja je veću pažnju privukla pričom o penziji nego rezultatima na stazi. Sada je najavila povratak.

Ova Australijanka je vozila trke u okviru Superkarsa, ali nije uspevala da zaradi koliko joj je bilo dovoljno.

PROČITAJTE JOŠ

Sa samo 20 godina, te 2015. godine, odlučila je da prekine sportsku karijeru, a budućnost je videla u filmovima za odrasle.

„Slabo sam zarađivala. A moje finansije su se tako popravile, da o tome nisam mogla ni da sanjam. Sada dobro zarađujem i prijatno se osećam“, govorila je Grejsi ranije.

Ona je otvorila sajt na kom prodaje svoje porno snimke. Na njemu je isprva bilo samo striptiz tačaka, ali je onda otišla korak dalje.

„Mogu da vam kažem da sam prezadovoljna, oko 400.000 evra je stiglo na moj račun za 30 dana. Toliko sam srećna, a i toliko je ‘kasica puna’, da razmišljam o ranom odlasku u penziju“, rekla je tada, ali ja nastavila da zarađuje ogroman novac na ovaj način.

Ne samo da je porodica podržava u ovim životnim odlukama, već brigu o finansijama vodi upravo njen otac.

„Verovali ili ne, moj otac zna za ovo i podržava me. Može se reći da je ponosan zbog finansijskog položaja u kome se nalazim.

Istakla je da njene fotografije i snimci ne prikazuju njenu pravu ličnost i da je, ipak, na kraju dana glumica.

„Pomisliće neko da sam najnapaljenija devojka na svijetu, ali to nije istina. Sve ono na snimcima je, prosto, predstava, jedna laž.“

Istakla je da želi da se vrati sportu, a već uveliko radi na povratku.

„Stvarno želim ponovo da se trkam. Vozim karting, odradila sam nekoliko trka da pokušam da vratim svoj zamah.“

Naravno, mora da pronađe način da izađe na kraj sa osudama javnosti.

„Kao žena, ionako sam uvek bila na meti, tako da sam sigurna da će tako biti i kada se ponovo budem trkala. U ovom trenutku još ne razmišljam da li da ostanem u Australiji ili da odem u inostranstvo gde se osećam dobrodošlo. Samo želim da se trkam, zabavljam, da budem u organizaciji sjajnih događaja, da upoznajem nove ljude i ponovo dolazim do svojih granica. Ako mogu da ispunim sve ove kriterijume, biće mi veoma drago“, poručila je Grejsi.

BONUS VIDEO Sudar Hamiltona i Ferstapena

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar