Foto: EPA-EFE/Janerik Henriksson/TT SWEDEN OUT

Aleksandar Rakić (29), austrijski MMA borac srpskog porekla, isprozivao je jednog UFC rivala zbog novih poteza krovne organizacije borbi.

PROČITAJTE JOŠ

Revoltiran je Rakić, smatra da je preskočen u izboru novog izazivača u poluteškoj kategoriji u borbi protiv Glovera Tešeire.

Očekuje se da tu šansu dobije Čeh Jirži Prohaska.

„Pitaj ga zašto izbegava borbu za prvog izazivača koja mu je ponuđena pre dva dana. On je moje du*e, a ne samuraj. A govori se da sam ja taj koji odbija borbe? Nisam baš siguran. Doći će vreme kad ću ukloniti to ružno češko sra*** s njegove glave“, napisao je Aleksandar Rakić na društvene mreže.

Aludirao je na rep koji Prohaska nosi, a koji je u bojama češke zastave.

U međuvremenu se Prohaska pojavio u jednoj emisiji i odgovorio je Rakiću.

„Malo sam razočaran zbog toga, ovo je takvo nepoštovanje. Informacija da mu je UFC ponudio borbu nije tačna, moji momci i menadžer su razgovarali sa njima i oni su rekli da nije istina. To samo pokazuje da je on lažov. A ta stvar sa zastavom Češke? Čoveče, njegova austrijska zastava ima iste boje kao i naša. To samo pokazuje da je on smeće. On pokazuje da nije ratnik, već smeće. On nije izazov za mene i od ovog trenutka ne gledam i ne slušam šta govori. ja želim da se borim sa pravim ratnicima, on to nije i jako sam razočaran.“, rekao je Čeh, aludirajuži da se Rakić bori pod austrijskom zastavom.

BONUS VIDEO Novakov pad na meču dublova

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar