Foto: Alejandro Salazar/PxImages/Icon Sportswire / Newscom / Profimedia

Čovek ima 67 godina i još uvek ne ume da se smiri.

U domu proslavljenog američkog MMA borca, Horhea Masvidala dogodila se pucnjava u kojoj je učestvovao njegov otac, Horhe Masvidal Stariji.

Pročitajte još

Otac je najpre ušao u verbalni sukob sa čovekom koji se zove Luis Leonsini, a potom je pucao, a žrtva je prevezena u bolnicu i stanje joj je stabilno.

Leonsini je dobio rane od vatrenog oružja u obe ruke, a Masvidalov otac je rekao da mu nije jasno zašto ga policija hapsi, iako je pretresom kuće pronađen pištolj kalibra 38 milimetara u kuhinjskoj fioci.

UFC borac u trenutku incidenta nije bio kod kuće, dok je njegov otac i ranije bio problematičan i proveo je više godina u zatvoru zbog distribucije droge i zbog nasilja.

Masvidal stariji nije se opirao prilikom hapšenja zbog pokušaja ubistva drugog stepena. Kazna za ovo krivično delo na Floridi može biti i 15 godina zatvora, što Masvidalu senioru ne bi bio prvi put da se nađe iza rešetaka.

On je kao imigrant došao sa Kube 1971. godine, a 1989. je završio u zatvoru zbog droge i proveo je iza rešetaka narednih 18 godina.

Detektiv Kris Tomas iz policije Majamija kaže da je sreća što u domu nije bilo još ljudi jer je lako moglo da bude i gore. Horhe Masvidal Mlađi je imao 52 borbe i upisao je 35 pobeda.

BONUS VIDEO Vilagoš: Birala sam između rukometa i atletike, izabrala sam pravi put

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar