Foto: Promo

Valiance i Crvena zvezda nisu uspeli da prođu grupnu fazu European Mastersa. Obe ekipe su takmičenje završili rezultatom 1:5.

Valiance je uspeo da pobedi u poslednjem kolu SK Gaming, koji je završio takmičenje istim rezultatom, u jednoj od težih grupa.

PROČITAJTE JOŠ...

BDS je završio na prvom mestu bez poraza, a kao drugoplasirana ekipa prošli su Heretics. Pored njih, prošli su neporaženi GameWard, Dusty, zatim LDLC OL i X7. Nemački šampion Unicorns of Love je uspeo da zadrži prvo, dok je Vitality akademija zauzela drugo mesto sa pobedom manje i tako još jednom dokazali da je Francuska ubedljivo najjača regionalna liga.

Sva četiri francuska tima su prošla u plej-of, a već u četvrtfinalu gledamo prvi LFL derbi između BDS i Vitality akademija.

Nemačka je podbacila na EU Mastersu, nakon Schalke 04 i SK Gaming nije uspeo da obezbedi prolaz. Samo je šampion Prime lige, Unicorns of Love, prošao dalje i igraće možda najzanimljiviji meč četvrtfinala u kom se sastaju sa Heretics.

Inače, i poslednji predstavnik Balkana i nekadašnji EBL učesnik, aktuelni prvak Poljske, Zero Tenacity nije među osam učesnika plej-ofa. Završio je grupu 0-6 i tako se oprostio od EU Mastersa.

BONUS VIDEO Mini Moris – gejming mašina

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar