Pejdž Spiranac
Pejdž Spiranac; Foto: Screenshot Instagram _paige.renee

Ovog juna je proglašena za najseksipilniju ženu sveta u izboru čuvenog magazina "Maxim". Ova 29-godišnja golferka i manekenka je zauzela prvo mesto na listi "Hot 100", ali je istakla da je od tada dobila još više pretnji i da sve više strahuje.

Odlučila je Pejdž Spiranac zato da se oglasi javno u podkastu „Playing A Round with Paige Renee“ i da pojasni da je veoma uplašena zbog trenutke situacije.

PROČITAJTE JOŠ

„Muškarac je došao do mene i pitao me da se fotografišemo i nisam mislila mnogo o tome. Ali onda je počeo da priča da sam ga prevarla za 10.000 dolara i počeo da mi preti. Bila je veoma strašna situacija. Ispostavilo se da je ovog čoveka prevario neko sa lažnog profila i da je dobio lažni broj“, pojasnila je američka golferka hrvatskih korena.

Upravo je nedavno shvatila i drugu stranu slave jer sada kao model i influenserka ima različite „bezbedonosne probleme“, a sve se pogoršalo u poslednja dva meseca.

„Veoma sam uplašena i ne izlazim iz kuće. Počela sam da se osećam da živim u mehuru i to je nešto što nisam pre doživela. Ne znam ko je tamo, ko me prati, ko me uznemirava. Znam da mnogi kažu ‘To je deo tvog posla’. Ne, ne bi trebalo da bude“, poručila je Spiranac.

Osoba je trebalo da bude udaljena sa tog takmičenja, ali obezbeđenje to nije učinilo što ju je naljutilo. Navela je ona da nije ovo prvi put da se sreće sa neprijateljski nastrojenim muškim obožavateljima.

„Nosim se sa ovim bezbedonosnim problemima već neko vreme i povećavaju se, postaju sve gori poslednjih meseci jer te muškarce varaju sa lažnih profila, lažnih brojeva, sreću se preko gugla, šta god da se setite, to se dešava. Dolaze da me traže, pokušavaju da me kontaktiraju, postaju neprijatni i ljuti jer su prevareni za mnogo novca, misle da smo u vezi i da sam ih napustila. Najstrašniji deo je što su svi ovi profili anonimni i teško ih je pronaći ili kada odem na događaj gde ima mnogo ljudi, ne mogu da povežem lice i profil, pa ne znam ko je tamo… Pogotovo sa svim što se dešava u svetu“, poručila je ona.

Godinama je bila jedna od najvećih nada golfa i dalje redovno objavljuje snimke na golf terenima, iako se nije takmičila od 2016. godine.

BONUS VIDEO Jokić iznad svih – ko je u top 10 najplaćenijih u NBA istoriji?

Pratite nas i na društvenim mrežama: Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare