Foto: Printscreen Twitter

Odbojkaši Vojvodine i Partizana odigrali su meč finala Kupa Srbije u odbojci i nije sve prošlo kao "po loju".

Partizan je sa 3:2 (21:25, 25:22, 18:25, 25:19, 15:7) pobedio Vojvodinu, posle preokreta, pošto su Novosađani imali 1:0 i 2:1 u setovima. Uzbudljiv meč, mnogo uspona i padova obe ekipe i na kraju poprilična doza tenzije rezultirala je time da umalo dođe do tuče.

PROČITAJTE JOŠ:

Nekarakteristično za odbojkaške mečeve, nakon što je igrač Vojvodine Jausija Kavogo smečovao loptu u aut, došlo je do sukoba igrača dva tima.

Petar Krsmanović, igrač Vojvodine je prešao na deo terena gde su slavili igrači Partizana gurnuo je s leđa Danijela Gruveusa, a onda su mu se pridružili i ostali igrači novosadskog kluba.

Došlo je do koškanja, Krsmanović se raspravljao i sa Novicom Bjelicom i ostalim igračima Partizana, mada povod za razmirice za sada nije poznat.

Ružna slika sa finala odbojkaškog Kupa u Ubu, srećom, nije eskalirala u veću tuču, pa je sve smireno posle nekoliko minuta.

Odbojkaši Partizana su, posle pobede nad Vojvodinom u Superkupu, mogli da se posvete ceremoniji proslave trofeja i u Kupu, koji su osvojili i prošle godine.

Najbolji u pobedničkom timu bio je Milija Mrdak sa 21 poenom, Danijel Gruveus je imao 16, a Novica Bjelica 10. Na drugoj strani se istakao Radoslav Parapunov sa 22, David Mehić je upisao 13 poena.

BONUS VIDEO: Trenutak kada je odbojkaš pao uznemirio je voditeljku da je kasnije morala da se izvinjava

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar