Foto: Starsport

Odbojkaši Partizana pobedili su u Ubu ekipu Vojvodine u finalu Kupa Srbije i osvojili su trofej namenjen osvajaču ovog takmičenja.

Meč je potrajao dva i po sata i potrajao je pet setova, a crno-beli su deveti trofej podigli posle velikog preokreta 21:25, 25:22, 18:25, 25:19, 15:7.

PROČITAJTE JOŠ:

Partizan je dominantno odigrao samo u petom setu, a dotle su obe ekipe imale svojih dobrih i loših perioda.

Vojvodina je želela da reši sve i pre petog seta na šta je ukazao i njen igrač Petar Krsmanović, dodajući da „peti set svako može da dobije“.

Milan Zečević je u završnici tog dela igre napravio servis grešku pogodivši mrežu za 14:7 u korist Partizana, a onda je Aleksa Batak odservirao koliko je bilo potrebno i sačekao grešku Kavoga Lausije Lendrija za pobedu Partizana.

Na kraju uzbudljivog meča mogli smo, nekarakteristično za odbojku, da vidimo i „varnice“ na terenu između igrača dve ekipe.

U ružnim slikama igrači Vojvodine su prešli na deo terena na kom su bili igrači Partizana, ali su se tenzije brzo smirile, pa su izabranici Bojana Janića mogli da počnu da slave, a ekipa Slobodana Boškana je morala da se pomiri sa porazom.

BONUS VIDEO: Đovani Gvideti o preuzimanju ženske odbojkaške reprezentacije Srbije

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar