Održana promocija.

Odbojkaški klub Partizan predstavio je tim i dresove za sezonu 2023/2024 u konkurenciji odbojkaša i odbojkašica.

PROČITAJTE JOŠ...

Odbojkaši su prošle sezone osvojili triplu krunu dok su odbojkašice potvrdile status stabilnog superligaša, pa su očekivanja pred novu takmičarsku godinu velika.

„Ponosni smo na rezultate koji su ostali iza nas, najvećim slovima su upisani u istoriju odbojkaškog kluba. Seniori su osvojili tituli, Super kup i nacionalni kup. Idemo dalje, takođe sa velikim ambicijama. Zahvaljujući gradu Beogradu najverovatnije ćemo mečeve Lige šampiona igrati u Hali Pionir“, istakao je Aleksandar Stanković, predsednik OK Partizan.

Foto: OK Partizan

Počasni predsednik kluba Željko Tanasković je dodao:

„Sezona istorijskih uspeha je iza nas. Sada nam predstoji kod muškaraca učešće u Ligi šampiona, dok od devojaka očekujemo bolji plasman, od prošle sezone. Projekcija budžeta je 750.000 evra za oba seniorska tima. Još ga nismo obezbedili do kraja. Moram da kažem da imamo pomoć i od države Srbije, i predsednika Aleksandra Vučića, koji voli sport i koji puno pomaže celokupnom sportu. Takođe i ovim putem bi se pohvalio sa preko 700 devojčica i dečaka, koji treniraju u našim mlađim kategorijama. Ponosni smo na to ali i na činjenicu da smo ih sklonili od ulice i kompjuterskih igrica“, istakao je Tanasković.

Trener crno-belih odbojkaša biće Bojan Janjić, koji je uprkos brojnim ponudama ostao u klubu:

„Igramo puno takmičenja. Kad sam došao u Partizan obećao sam da će se moj tim uvek boriti za najviši plasman. I tako je uvek. Hvala upravi na podršci tokom ovih sezona. Sada imamo zaista sjajan tim i cilj je napasti ponovo sva takmičenja u Srbiji. Ali nam je i cilj da prođemo pred grupu Lige šampiona, u kojoj smo sa atinskim Olimpijakosom i Radnikom iz Bijeljine“, rekao je Janjić

BONUS VIDEO

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar