Foto: Peđa Milosavljević/Starsport

Odbojkaški savez Srbije smenio je gotovo sve selektore, na svim nivoima i u svim starosnim selekcijama, a "preživeo" je samo Zoran Terzić.

Višegodišnji selektor ženske A reprezentacije Srbije ostao je na klupi, što i ne čudi, jer pravi istorijske rezultate.

Terzić je sa devojkama bio dvostruki uzastopni evropski šampion, dok je ove godine osvojeno srebro na EP u Beogradu, kao i bronza na Olimpijskim igrama u Tokiju.

PROČITAJTE JOŠ

Odbojkašice su ujedno i aktuelne svetske prvakinje, pa je jasan pečat uspešnog rada Zorana Terzića.

Ipak, srpska odbojka je u jednom danu doživela neviđen potres, pošto Slobodan Kovač nije više selektor odbojkaša, a biće novih imena u svim selekcijama, i ženskim i muškim.

„Predsedništvo Odbojkaškog saveza Srbije je na svojoj redovnoj sednici donelo odluku i da se ne nastavi saradnja sa selektorima naših mlađih reprezentativnih selekcija u muškoj i ženskoj konkurenciji, i to za juniorski, kadetski i pionirski uzrast. Imenovanje novih selektora mlađih nacionalnih selekcija vršiće se u skladu sa predstojećim konkursom koji će biti objavljen od strane Saveza“, saopštio je OSS.

Takođe, iz Odbojkaškog saveza Srbije zahvalili su se selektorima na dosadašnjem radu uz želje da imaju uspeha u predstojećim takmičenjima i klupskim obavezama.

BONUS VIDEO Pogledajte dosad neviđene snimke Novakove vile u Sremu

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram