Foto: EPA-EFE/CJ GUNTHER

Novi skandal čuvenog kvoterbeka.

PROČITAJTE JOŠ...

NFL sezona još uvek nije ni na vidiku, glavna tema bi trebalo da bude draft, ali umesto izbora novih mladih nada gotovo sva pažnja je usmerena ka Tomu Brejdiju. I to ne iz dobrih razloga.

Naime, Brus Arijens, trener Tampa Bej Bakanirsa, ekipe za koju Brejdi nastupa, iznenadio je gotovo čitavu javnost odlukom da se povuče sa mesta prvog trenera i tu poziciju prepusti Todu Boulsu, nekadašnjem treneru Njujork Džersa.

Arijems je u nemuštoj izjavi istakao da je „razmišljao o odlasku još posle osvojenog Superboula 2021. godine“, ali je ipak doneo odluku da pokuša da osvoji i drugi uzastopni. Baksi su ispali, Arijens navodno razmišljao, da bi potom, kako je sam rekao, „inspirisan Brejdijem“ odlučio da se ipak povuče jer su „Bakanirsi u najboljim mogućim rukama.“

No, mediji u SAD nisu „kupili“ tu priču, već je gotovo momentalno usledio haos i optužbe na račun Brejdija da on zapravo stoji iza svega jer je tokom protekle sezone imao određena neslaganja sa Arijensom.

Demantovali su to i Brejdi i Arijens, ali su uprkos tome glasine ostale da kruže, a čini se da će postati sve glasnije, pogotovo jer je Arijensa zamenio čovek koji je prethodno kao glavni trener Njujork Džetsa bio u najmanju ruku loš – 24 pobede, 40 poraza i četiri puta poslednje, četvrto mesto u istočnoj diviziji AFC konferencije.

BONUS VIDEO Rekapitulacija karijere Toma Brejdija

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar